Thread: Did I catch a Niner in there?

Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 101 to 102 of 102
  1. #101 Re: Did I catch a Niner in there? 
    Play by the rules or GTFO Lifetime Supporter
    Grand Slam West Planner
    Admin
    BigDaveZJ's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Centennial, CO
    Posts
    10,657
    Rep Power
    204
    Pulling the filter didn't fix it. So I said screw it and just ordered a new pump and both lines. Seems to finally be working as it should and it's back to DD duty. We got a foot of snow in the last 48 hours so I got to put the 242 to the test as well and it's doing great. The 4 Full Time option is nice, as the main roads are dry now but the side roads are still snow covered, don't have to shift back and forth.

    Found out that I had a complete brain fart on the alternator too. I replaced it shortly after getting the 5.9, but didn't think to actually check to make sure I got a 136 amp alternator. Ended up with a 90 amp on it. So that sucks. Pulled the 136 amp that I put on the other ZJ for now and it's working a lot better. Just need to finish putting the other ZJ back together so I can actually drive it too.
    Reply With Quote  
     

  2. #102 Re: Did I catch a Niner in there? 
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    E-town PA
    Posts
    225
    Rep Power
    19
    Good to hear. Hoping to get my brake issues sorted tomorrow to put mine back on the road.

    Sent from my SM-G970U using Tapatalk
    Reply With Quote  
     

Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •