Thread: 1994 ZJ Limited 5.2 no temp or oil pressure gages working

Results 1 to 2 of 2
  1. #1 1994 ZJ Limited 5.2 no temp or oil pressure gages working 
    Junior Member dragordie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    North west Indiana
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Everything in the Dash cluster works. Heat works perfect and has great oil pressure. just the two gages are at 0. any ideas? checked temp and oil pressure with after mrkt gages and shows good .
    Also unable to find the Data link connector to find out why my check engine light is on
    Reply With Quote  
     

  2. #2 Re: 1994 ZJ Limited 5.2 no temp or oil pressure gages working 
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    E-town PA
    Posts
    60
    Rep Power
    11
    1994 is OBD1, and does not have the standard OBD2 DLC. To check codes you turn the ignition key on-off-on-off-on and the CEL will flash out the codes, so have pen and paper handy to write them down. As for what to check, the sending units may have gone bad for the gauges, which is not uncommon for vehicle of that age. The sender's are relatively inexpensive and easy to find at your local parts store, or an online retailer like Rock Auto.
    Reply With Quote  
     

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •